Home / Opinion / Deri kur të vuajmë?!

Deri kur të vuajmë?!

Baba im vdiq në pranverë të vitit 2000, ende pa e shijuar çlirimin dhe lirinë. E, megjithatë, dha frymën e fundit i lumtur duke shpresuar se Serbia mori fund në Kosovë dhe ne fëmijët e tij më nuk do t’i vuajmë zezonat e kohës së prindit, gjyshit e stërgjyshit…
Baba as unë kurrë nuk e kishim menduar që edhe pas çlirimit, liria e Republika jonë do të vuajnë nga rikthimi në pushtet i titistëve dhe bashkëpunëtorëve të Millosheviqit, si Isa M.
Pra, dje vuajti baba im nga ky horr. E sot po vuaj unë bashkë me fëmijët e mij nga po i njëjti horr dhe regjimi i tij.
A kanë fund vuajtjet tona nga të tillët?!

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...