Home / Opinion / Tungjatjeta Rugovist/e!

Tungjatjeta Rugovist/e!

E di që ke dëgjuar shumë përralla të mira për Ibrahim Rugovën dhe LDK-në. Por a ja ke shtruar pyetjen vetes ndonjëherë se cilat ishin dëmët që Ibrahim Rugova dhe LDK-ja, ja shkaktuan luftës për çlirim dhe Kosovës?
Shkojmë me disa fakte:
1. “UÇK-ja – ndoshta kjo mund të jetë lojë serbe” Ibrahim Rugova 1998.
2. “Edhe njëher e përsëris, UÇK-ja nuk egziston” Ibrahim Rugova 1998.
3. “Në malet e drenicës janë disa grupe teroriste (për UÇK-në) që duan destabilizimin e Kosovës” Ibrahim Rugova 1998.
4. “Lutje UÇK-së për tre muaj armëpushim” Ibrahim Rugova 1999.
5. “LDK-ja distancohet nga UÇK-ja” Ibrahim Rugova 1999.
6. Pas masakres së Jasharve – LDK-ja organizon zgjedhje, të cilat i quan: “Zgjedhje Demokratike” 22 Mars 1999.
7. “Ju bëje thirrje NATOS t’i ndalojnë bombardimet në caqet sërbe, sepse ne do bëjm marrëveshje” Ibrahim Rugova 1999.

Tash bindu se kush ishte dhe kush është LDK-ja. Pra ajo nuk ka ndryshuar kurrë!

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...