Home / Opinion / MURAT  (Rifat) JASHARI 

MURAT  (Rifat) JASHARI 

Pse z.Murat Jashari, qendron larg politikes vendore?

Pse një person me një profil si z. Murat Jasharit ne ketë kriz politike qendron jashta saj dhe nuk kyqet fare?

Murat Jashari -është DOKTOR I SHKENCAVE JURIDIKE, PROGRAMI KUSHTETUES – ADMINISTRATIV,

poashtu MASTER I SHKENCAVE JURIDIKE – KUSHTETUES DHE ADMINISTRATIV

Në vitin 2008/2009 mbrojti Doktoraturen ne ketë Temë :

Përgjegjësia Kushtëtuese dhe Politike e Presidentit në Sistemet Krahasuese të Qeverisjes.

Në vitin 2006/2008 mbrojti Masterin ne ketë Temë:

E drejta Kushtetuese;

E drejta Administrative;

E drejta Parlamentare;

E drejta e Punës;

Të menduarit dhe të shkruarit Juridik; ,

E drejta e Komunave,

E drejta e Medieve,

E drejta Elektorale; Rendi dhe siguria Publike;

E drejta e Organizatave Joqeveritare, etj.

Pra një Intelektual me një bagazh kaq të pasur sikur se z.Murat Jashari të qendron jashtë politikes vendore mendoj se është më shumë damë se sa dobi ,

z.Murat Jashari vendin e ka ndoshta ne maje te Politikes Vendore , aty ku një kohë të gjatë kemi telashe , me z.Murat Jasharin ndoshta keto telashe e probleme ose do te ishin reduktuar dukëshem ose edhe nuk do të egzistonin fare ,

Mirepo z.Murat Jashari ende qendro dhe qendron jashta suazave politike .

Thenia popullore:

“Oden e prishe ai qe dinë e nuk flet ,si dhe ai qe nuk din e flet “..

Imazhi mund të përmbajë: 2 njerëz

About admin

x

Check Also

Biserko: Edi Rama ishte politikani i parë që pranoi ndarjen e Kosovës

Shkëmbimi i territoreve Kosovë-Serbi, nuk gjendet në tryezën e bisedimeve mes të ...