Home / Lajme / Sulmi i radhës në Francë nga islamistet e tërbuar!

Sulmi i radhës në Francë nga islamistet e tërbuar!

Duke thirrur me zë të lartë “A**** Ak****” qenkan ekzekutuar dy persona nga një Islamist i tërbuar. Anipse Franca i strehoj këta islamist, ua dha lejeqendrimin, lejen e punës, ju dha me vesh e me ngrënë. Kështu falenderohen kafshët e egra me prejardhje aziatike ndaj vendit që i strehoj.

Ky akt është krim ndaj njerzimit, është shkelje e bukës dhe bamirësisë. Është akt i turpshem që nuk justifikohet me asgjë tjetër. Askush nuk ka të drejtë të vendos për jetën e tjetrit. Personat që bëjn veprime të tilla nuk e meritojnë një jetë në përëndim. Franca duhet thjeshtë të shqyrtoj mundësinë me i largu nga franca njerëzit e pa integruar dhe që nxisin urrejtje religjioze, racore, ideologjike e kombëtare.

Unë personalisht jam i pakënaqur me politikat e Francës në raport me shqiptaret nder shekuj. Por Francën e njoh nga afër sepse aty kam jetuar për një kohë. E di shumë mirë që Franca është një nder shtetet më sociale në Evropë. Është turp kur dikush të ndihmon me bukë me ja kthy me gurë. Kjo dukuri nuk ekziston as në gjungel ku mbreterojnë kafshët e egra.

About admin

x

Check Also

Intervistë për TV Danez DR1, Televizioni shtetëror, në lajmet qendrore.

/Nga Arkivi, Diplomacia.dk/ 1-Tetor, 1997 (5) TVA 21:00 KOSOVO – YouTube Në ...