Home / Opinion / Shaip Kamberi, minishengeni i edi ramës dhe avdullah hotit dhe aleksandar vučić i serbisë !

Shaip Kamberi, minishengeni i edi ramës dhe avdullah hotit dhe aleksandar vučić i serbisë !

30, 10,2020
Fjalimi i Shaip Kamberit në parlamentin serb në beograd, vërtetë ishte një fajlim interesant, me vend,.., dhe mbi të gjitha, fjalim i një shqiptari trim dhe atdhetar.
Në të njëjtën kohë, ky fjalim i hynë në punë vučićit sikurse edhe i hyri, duke e lavdëruar platformën e demokracisë serbe se si gjoja ajo e lejon fjalën e lirë- mendimin ndryshe!
Dhe kjo, kurrsesi për faj të patriotit Shaip Kamberi!
Shaipi, më tepër, s’kishte se ҫ’ thonte dhe ku ta thonte !
Shtrohet pyetja:
A do ta ndryshoj ky fjalim heroik i deputetit shqiptar ne parlamentin serb, poziten skajshmërishtë përbuzëse të shqiptarëve autokton në Kosovën lindore ?!
Dhe përgjigjigja nuk është tjetër, veqse jo dhe jooooo!
Kjo për faktin se Shaipi nuk ka mekanizëm tjetër veq fjalës së guximshme për ti kërkuar të drejtat legjitime të popullit që përfaqson.
Por lepuri nuk mshefet në Kosovën lindore me qendër Preshevën dhe Bujanovcin, por mshefet në Tiranë, Prishtinë dhe Tetovë, të cilat e kanë pranuar tashmë katërcipërishtë projektin serb me emrin minishengen dhe fjalimi shumë domethënës i patriotit Shaip Kamberi, i shqetson shumë udhëheqsit e këtyre tre qendrave shqiptare e hiq se hiq vučićin, i cili bënë hajgare sikurse edhe bëri me fjalimin e Shaipit ngase e din mirë vučić, se projekti tashmë në zbatim i minishengenit, do ja bashkangjes Tiranën dhe Prishtinën Preshevës e kurrsesi Preshevën atyre.
Dhe këtë bashkangjitje, kjo politikë, shqiptarëve do ua shesin si “bashkim kombtar” !
Imazhi mund të përmbajë: 3 njerëz, tekst
Fadil F SH Shyti, Xhafer Murseli dhe 10 të tjerë

About admin

x

Check Also

Avni Dehari, ‘feniksi shqiptar’, flet për MekuliPress: “Vendi i parë, pa një dallim të madh nga i dyti, do t’i ngjante fitores së Pirros me dëme të mëdha për Kosovën. Fitorja e madhe që po vie është garantuese e mosminimit si në të kaluarën e themeleve të qeverisë së re, që do të dalë si vullnet i popullit.”

January 20, 2021 Është ky Avni Dehari, humanisti, poeti, kritiku, këshilltari dhe ...