Home / Opinion / Kujdes ndaj islamizimit politik !

Kujdes ndaj islamizimit politik !

Shkruan, Dr. Musa Krasniqi

30 tetorë 2020

ALBIN KURTI DHE VV-ja, duhët të kenë kujdes në parandalimin e infiltrimit të individeve me ide të islamit politik, në radhet e tyre. Këtë e deshiron Sërbia. Për këtë mund të jenë të interesuar edhe kundështarët e paarësyeshem politik të Albinit e VV-ës.

ALBIN DHE VV, jeni shpresa e vetme dhe e fundit e kësajë gjenerate brenda popullit shqiptarë.

Prandaj edhe njëherë, kujdes ndaj islamizimit politik !

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...