Home / Opinion / 412 MILION NJERËZ TË VRARË NË EMËR TË ISLAMIT DHE KISHES!

412 MILION NJERËZ TË VRARË NË EMËR TË ISLAMIT DHE KISHES!

Blerim R. Metaj

548 luftëra janë zhvilluar në emër të Islamit, dhe nga gjithë këto luftëra poashtu në emër të Islamit janë vrarë 278 Milion njerëz gjatë historisë së njerzimit.
Në emër të Kishes janë vrarë rreth 134 Milion njerëz gjatë historisë së njerzimit. Vlenë të theksohet, 51.000 fëmijë janë keqtrajtuar seksualisht nga prifterinjet e Kishave.
Këto shifra janë vetem ato që dihen, kurse sa Miliona njerëz të tjerë janë vrarë nga këto religjione ose nga religjionet tjera? Sa pabesimtar janë vrarë, masakruar, varur në litar, djegur të gjallë? Sa të tjerë e kanë humbur kokën vetem pse nuk ju kanë nenshtruar kalifateve dhe relikteve fetare? Sa vajza të mitura janë detyruar dhunshem të martohen me pleq? Sa krime të tjera janë kryer në emër të Fehve e që kurrë nuk janë zbuluar? Sa e sa krime ndaj njerzimit janë kryer nga religjionet që as Zotin nuk e duan, sepse po ta donin Zotin aq shumë siç thonë, dhe po të besonin në “Ditën e Gjykimit” nuk do ja bënin Gjygjin askujt dhe të vendosnin për jetërat e njerëzve.
Kjo tregon që religjioni është krimi më i madh që ekziston mbi planet. Këto krime të kryera nga religjionet e tregojnë edhe një gjë: RELIGJIONI NUK E KA ASNJË LIDHJE ME ZOTIN (nëse ai ekziston).

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...