Home / Lajme / Kroacia sh uplakë Sërbisë, shpalos hartën e 1878 ku shihet Shqipëria deri në Beograd

Kroacia sh uplakë Sërbisë, shpalos hartën e 1878 ku shihet Shqipëria deri në Beograd

Pas pr ovokimit të fundit të ministrit serb të Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, dhe të ulkëritjes së Aleksandar Vuçiqit për Kosovën, me të vërtetë ka ardhur koha t’ua përkujtojmë fqinjëve tanë disa fakte historike / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Nëse përjashtojmë s undimin e shkurtër dhe të s uksesshëm të Car Dushanit, i cili gjatë periudhës së l uftës civile në Perandorinë Bizantine shfrytëzoi gjendjen pa pushtet në Ballkan. Pas pr ovokimit të fundit të ministrit serb të Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, dhe të ulkëritjes së Aleksandar Vuçiqit për Kosovën, me të vërtetë ka ardhur koha t’ua përkujtojmë fqinjëve tanë disa fakte historike.

About admin

x

Check Also

 TVM2: Të nderuar teleshikues mirëmbrëma! Këtë sezonë të ri të  emisionit “Open” e fillojmë me një protagonist shumë të veçantë, z. Xhemil Zeqiri i cili çështjen kombëtare e sheh si një strumbullar të vetëm që vetëm duke thënë të vërtetën edhe atëherë kur dhemb shumë dhe shton dhembjen e plagës, mund të zgjidhet çështja shqiptare.

Emisioni “Open” TVM2: Z. Xhemil, mirëmbrëma dhe  mirë se na erdhët në ...