Home / Lajme / Heshtje varri përballë Gjykatës Speciale, ku janë Hashim Thaçi e Kadri Veseli!?

Heshtje varri përballë Gjykatës Speciale, ku janë Hashim Thaçi e Kadri Veseli!?

Komenti i Diplomacia.dk

Arrestimet e Gjykatës Speciale, dhe heshtja përballë tyre, është veprim i turpshëm nga ish-kryetarit të Kuvendit të Kosovës dhe liderit të PDK-së Kadri Veseli, kur dihet se shpesh herë këta të arrestuar i kanë dal në krah, dhe e kanë ndihmuar edhe të vijë në pushtet, kur ishte deri para 1 viti.
Kadri Veseli është treguar, dhe po tregohej i padrejtë ndaj shokëve te tij, duke u marr me veten dhe hallin e tij.
Kadri Veseli është duke heshtur, por gojën për arrestimet e veteranëve të UÇK-së e ka mbyllur edhe Hashim Thaçi.
Kadri Veselit, ish-kryetarit të Kuvendit të Kosovës dhe liderit të PDK-së, lidhur me arrestimet e fundit nga Gjykata Speciale, është taktizim i Veselit.
Veseli cili dëshiron të paraqitet si njeri që respekton sistemin e drejtësisë, përkundër faktit që është njëri nga dy personat së bashku edhe me Thaçi që prokuroria e Gjykatës Special ua ka ngritur aktakuzat.
Mos ndoshta mbyllja e gojës së Kadri Veselin e Hashim Thaçit shprehin frikë ndaj Gjykatës Speciale se mos zbulohen gjërat e pahijshme të tyre.
Gjuha politike bashkëkohore e “spiuneve” është transformuar në “intervistë” që e ka kuptimin e spiunimit të shokëve të luftës, mos ndoshta kjo e ka bërë që Kadri Veseli e Hashim Thaçi heshtin për shkak mëkateve intervistuese spiunuese të tyre ndaj Organizatës së Veteranëve të UÇK-së? Politika bashkëkohorë “spiunimin e kanë transformuar në “intervistë” që e ka kuptimin e njëjtë, Hasha e Kadria intervistoi -spiunoi Gjykatën Speciale, e ajo burgos veteranet e UÇK-së…
Në fund të fundit duhet ta kuptojnë arrestimet e fundit janë normale dhe të pritshme dhe sit ë tilla nuk duhet dhe nuk kanë pse të kundërshtohen askush.
Drejtesia duhet ta bëjë punën e vet…
29, 10, 2020
/ Mar nga FB/

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...