Home / Opinion / KUR PUSHTETI TË SHTYP DHE VRET ME DORËN TËNDE!

KUR PUSHTETI TË SHTYP DHE VRET ME DORËN TËNDE!

Nga Akademik , Abdulla Mehmeti
16, 09, 200 Tetovë
Pse BFI dhe pushteti vendor (dhe qendror) nuk ua bën me dije qytetarëve të Tetovës se, gjysma e objekteve të rëndësishme publike, dy stadiumet e qytetit, qendra sportive, godina e Komunës së Tetovës, Qendra e kulturës, ish-Kombinati i duhanit “Monopol”, Kombinati i drurit “Jellak” dhe objekte të tjera afariste dhe banimi, janë ndërtuar mbi varrezat e lashta dhe monumentet fetare të këtij qyteti të rrënuara nga ish-regjimet e huaja okupatore?!
Pushteti i këtij shteti gjithmonë (sidomos në këto tri dekadat e fundit) i ka sunduar dhe shtypur banorët shqiptarë të këtij qyteti (kështjellën e rezistencës kombëtare) përmes pushtetarëve dhe drejtuesve të politikës, nga shqiptarë që janë të ardhur në këtë qytet, jo nga shqiptarët vendës.
Kjo politikë vazhdon edhe në ditët e sotme, fatkeqësisht!

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...