Home / Opinion / I befasuar jashtë mase me zhvillimet e një qyteti që udhëhiqet nga një pseudoakademik haxh të LDK-ës – Gjilani i standardeve evropiane i haxhi Lutës!

I befasuar jashtë mase me zhvillimet e një qyteti që udhëhiqet nga një pseudoakademik haxh të LDK-ës – Gjilani i standardeve evropiane i haxhi Lutës!

I befasuar jashtë mase me zhvillimet e një qyteti që udhëhiqet nga një pseudoakademik haxh të LDK-ës – Gjilani i standardeve evropiane i haxhi Lutës! Ky qytet ngjanë me një kosh gjigand mbeturinash, të tillë që njeriu nuk mund ta gjejë as në vendet më të varfëra të Azisë, as Afrikës. Më shumë pëngjanë në qytetet e shkatërruara nga lufta, të Afganistanit, Sirisë apo Jemenit!
Qytetarët e Kosovës e shohin çdo mbëmbje në TV haxhi Lutën e Gillanit, duke llomotitur rreth LDK-ës dhe dyerve të sajë, ku sipas tij, andej duhet të kalojnë të gjithë (liderët dhe hajnat)! Edhe qytetarët e Gillanit (kështu e quan analfabeti Gjilanin) e shohin haxhinë vetëm në TV!
Ndërkohë që qyteti është bërë një deponi mbeturinash, duke pritur finalizimin e projekteve të filluara, haxhia hapë gropa në qytetë, sepse për vitin tjetër i duhen shumë punishte, ku ai mund të fotografohet duke prerë shiritat solemnë.
Puna e haxhisë ma kujton punën e budallasë, kur nga inati e hedhë në pus (bunar) një kafshë të ngordhur, dhe 100 punëtorë mezi e nxjerrin. Kur të ikë Luta në Prishtinë, në struktura të larta të partisë, kush do ta pastrojë qytetin që ai e ka shndërruar në deponi mbeturinash?
O jo pseudoanalistë hajvana! Ejani dhe shiheni si duket Gjilani para se ta thërrisni atë gomarë në debate e intervista. Ejani të paktën në lagjen “Fidanishte”, dhe shikojeni në çfarë gjendje të mjerueshme ndodhet rruga “Enver Miftari”, por edhe rrugët anësore, të mbushura me mbeturina.
Nëse ju mediat e shitura e blera nga krimoshat nuk e bëni këtë, haram i paqit ato euro që i merrni nga kapësit e shtetit – Hashimi, Isa, Rambo, Limari…
Haram e paqi çdo metelik që e vidhni nga populli!
P.S. Ju lutem shpërndajeni, që ta shohin edhe ata pseudo analistët që e ftojnë në intervista e debate këtë pianecë të prishtë të LDK-ës pro-jugosllave!

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...