Home / Histori / UDHËHEQSIA E KOSOVËS PO E SHKATRRON VENDIN ASKUSH SPO PUNON DREJT VETEM HAJNIA

UDHËHEQSIA E KOSOVËS PO E SHKATRRON VENDIN ASKUSH SPO PUNON DREJT VETEM HAJNIA

Rinia Kosovës po asimilohet në shtetët Evropjane. Kosova po zbrazet nga rina e mrekullushme e këti vendi, Pushtetarët dhe qeverit i kan punsuar njerzit e vet nëpër detyra të rëndsishme, ku nga ata bëhet kurupcioni, askush i ndershëm nuk mund të kryje punë me nderë nga instutucionët që i ka punsuar shteti, të atyre që që janë në pushtet. Ata e kan kapur shtetin, ata pisa janë punsuar e i kan lejuar për korrupcion nëpër vendet kyqe, aty ku duhet kryhen punët. Ata janë mësuar me njerzit e koruptuar dhe të pandershem. Por, njerzit e mirë nuk i pranojnë në zyre as telefonat nuk i hapin pa ju dhen ryshfet.
Ndërsa ata që nuk kanë dhe janë të ndershem i bëjn të pandershem. Të thojn mos fol edhe një her se ta bejm si ati tjetrit. Ose ti je me atë parti shko vraje e pastaj eja ta kryem punën. Këto janë fjalet e Zyrtarve të Kosovës. Po kush i ka fajet, Pushteti dhe Shteti me Gjykatën. Nëse nuk e kam mirë me thuani se jam gabim. Në një familje me mund e sakrificë duke shitur edhe token i shkollon njeriu 5 magjistra më notë mesatare 9. Asnjë nuk mundesh ta punsosh, marrin njerzit e tyre. Një njeri në qeveri ka shtat poste. Kuku për neve çka na ka gjetë. Për këtë ke ardhur këtu o Gadishilli Ilirik. Në Kosovën tonë kryn punë Partia dhe familjarët e pushtetarve që janë të punsuar e korruptuar në shtet Kryetar, Dretora e familjar të tyre…… O ILIRIK KU JE.!!!!!

About admin

x

Check Also

Avni Dehari, ‘feniksi shqiptar’, flet për MekuliPress: “Vendi i parë, pa një dallim të madh nga i dyti, do t’i ngjante fitores së Pirros me dëme të mëdha për Kosovën. Fitorja e madhe që po vie është garantuese e mosminimit si në të kaluarën e themeleve të qeverisë së re, që do të dalë si vullnet i popullit.”

January 20, 2021 Është ky Avni Dehari, humanisti, poeti, kritiku, këshilltari dhe ...