Home / Opinion / Profesori i Universitetit të Kosovës, Gani Mehmetaj, e paska quajtur nënkryetarin e LDK-së dhe kryetarin e komunës së Gillanit, Lutfi Hazirin, ndryshe i njohur si haxhi Luta, gjysmë analfabetë dhe matrapaz.

Profesori i Universitetit të Kosovës, Gani Mehmetaj, e paska quajtur nënkryetarin e LDK-së dhe kryetarin e komunës së Gillanit, Lutfi Hazirin, ndryshe i njohur si haxhi Luta, gjysmë analfabetë dhe matrapaz.

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...