– Shtet ku dhunohet ekrani televiziv me individ si Linda Morina!
– Shtet ku zgjedhet deputet tallavisti Labinot Tahiri!
– Shtet ku zgjedhet kryeminister dikush si Avdullah Koti që nuk i ka as 20.000 vota!
– Shtet ku zgjedhet President Hashim Thaçi nën masa të larta sigurie, me snajperista mbi turmen e protestuesve!
– Shtet ku deputetet e denuar me burg votojnë për rrëzim dhe votim të qeverive!
– Shtet ku dora e shtetit për të varfërit dorëzohet para një islamisti si Halil Kastrati!
– Shtet ku qellimin kryesor e ka Liberalizimin e vizave, ose zbrazjen e Kosovës!
– Shtet ku femra shtypet sepse është femer!
– Shtet që agresorit ia fal gjenocidin për një njohje!
– Shtet që investon në tallava e media, dhe jo në arsim!
– Shtet ku qytetaret vdesin prej semundjeve të lehta sepse nuk ka mjekësi cilësore!
– Shtet ku fëmijet në shkolla ende ngrohen me stufa drunjësh dhe barkun e kanë të zbrazur!
– Shtet ku qytetari më i thjeshtë korruptohet!
– Shtet ku të varfërit injorohen!
– Shtet ku Veteranet harrohen!
– Shtet ku Drejtesia mungon!
– Shtet ku interesi dhe injoranca mbreteron!
– Shtet ku të ndershmit janë të papunë!
– Shtet ku ish bashkëpunetoret e armikut punojnë në zyre publike!
– Shtet ku Mjeku merr ryshfet për ta sigururuar një shtrat në spital!
– Shtet ku qenët endacak i vret në vend se t’i trajtoj ata siç duhet!
– Shtet që ankohet për mungesë të ujit të pijes, por në anën tjetër ia fal liqenin e Ujmanit shkjaut!
– Shtet që lejon ndertimin e mbi 50 Xhamiave në vit, kurse investon në zero spitale!
– Shtet që nuk investon në prodhim por vetem në import nga jasht!
– Shtet që tërë Buxhetin e shtetit e nxjerr nga doganat!
– Shtet ku punëtoret ilegal nuk i kontrollon!
– Shtet që kufijtë nuk i mbron!
– Shtet që fal teritor për viza!
– Shtet që hjek dorë nga sovraniteti sa herë serbia një gjë të tillë e kërkon!
– Shtet ku as policia nuk kanë sigurim shëndetësor!
– Shtet ku vrasesi nuk denohet!
– Shtet që Mërgimtarin e sheh vetem si bankomat!
– Shtet që vret ëndrra e shpresa!
– Shtet që shkel mbi gjakun e Dëshmorëve!
– Shtet që përndjek dhe ekzekuton aktivist politik!
– Shtet i kapur në çdo instancë!
– Shtet që leshon kredite në stilin e haraqit!
– Shtet që investitoreve nga jasht iu qet haraq!
– Shtet ku për një Golf 6 në vlerë 4000.- franga duhet të paguash afro 3000€ doganë!
– Shtet që të rjep e s’ta fal dakikun!
Shtet që duhet të bëhet shtet siç i ka hije një shteti, por me hajna është e pamundur!
Imazhi mund të përmbajë: tekst