Home / Lajme / Të hidhet poshtë paçavurja e Uashingtonit!

Të hidhet poshtë paçavurja e Uashingtonit!

No photo description available.
Shkruan;  Medai Shaholli
Deputetët e parlementit të Kosovës e kanë për detyrë atdhetare nëse kanë një pikë ndërgjegje kombëtare, ta hedhin sa më parë në koshin e plehrave Marrëveshjen e Uashingtonit, si marrëveshje të tradhtisë së lartë kombëtare që cënon rëndë sovranitetin dhe integritetin teritorial të Kosovës.
Çfarëdo marrëveshje që rrezikon interesat kombëtare edhe kur sugjerohet nga miqtë ndërkombëtarë duhet hedhur poshtë si të papraneshme dhe të dëmshme për inteesat e vendit.
Nëse shumë analistë të leshit na filozofojnë me gjepura duke na thënë se duhet pranuar çdo propozim ndërkombtar për të ardhmen pasi ato janë në të mirën tonë, atyre duhet thënë: Shkoni ju servilë dhe puthuni me Milon” se tokat tona nuk janë në ankand publik për shitje, sepse ato troje janë larë me rrëke gjaku të dëshmorëve të kombit në luftrat e ndryshme për liri ndër vite dhe se nuk shiten as nuk blihen.
Ndaj, ju deputetë të parlamentit të Kosovës në emër të gjakut të dëshmorëve të kombit hidhni poshtë atë marrëveshje paçavure që godet themelet e Pavarsisë së Kosovës!
Deputetët e parlementit të Kosovës e kanë për detyrë atdhetare nëse kanë një pikë ndërgjegje kombëtare, ta hedhin sa më parë në koshin e plehrave Marrëveshjen e Uashingtonit, si marrëveshje të tradhtisë së lartë kombëtare që cënon rëndë sovranitetin dhe integritetin teritorial të Kosovës.
Çfarëdo marrëveshje që rrezikon interesat kombëtare edhe kur sugjerohet nga miqtë ndërkombëtarë duhet hedhur poshtë si të papraneshme dhe të dëmshme për inteesat e vendit.
Nëse shumë analistë të leshit na filozofojnë me gjepura duke na thënë se duhet pranuar çdo propozim ndërkombtar për të ardhmen pasi ato janë në të mirën tonë, atyre duhet thënë: Shkoni ju servilë dhe puthuni me Milon” se tokat tona nuk janë në ankand publik për shitje, sepse ato troje janë larë me rrëke gjaku të dëshmorëve të kombit në luftrat e ndryshme për liri ndër vite dhe se nuk shiten as nuk blihen.
Ndaj, ju deputetë të parlamentit të Kosovës në emër të gjakut të dëshmorëve të kombit hidhni poshtë atë marrëveshje paçavure që godet themelet e Pavarsisë së Kosovës!

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...