Home / Lajme / MLADINA, si gjithmonë edhe kësaj radhe ka qeshë me qysh po i hyjnë në bythë Amerikës (kosovarisht Amelikës)

MLADINA, si gjithmonë edhe kësaj radhe ka qeshë me qysh po i hyjnë në bythë Amerikës (kosovarisht Amelikës)

MLADINA, si gjithmonë edhe kësaj radhe ka qeshë me qysh po i hyjnë në bythë Amerikës (kosovarisht Amelikës) shtete si Lituania, Rumunia, Polonia dhe Sllovenia e Janshës… Në fakt si i futen në bythë Mike Pompeo-s, ministrit të jashtëm amerikan në luftën e dëshiruar ekonomike kundër Kinës.
Elita qeveritare e Kosovës, me ata që i pret Haga e bashkë me median e me zagarinë tjetër plo-Amelikë, veçse janë me hundë e me buzë në bythë të Grenellit!

 

 

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...