Home / Të ndryshme / Lubço Georgievski: ‘Shkupi është qytet Dardan, Manastiri dhe Ohri janë Ilir’ (VIDEO)

Lubço Georgievski: ‘Shkupi është qytet Dardan, Manastiri dhe Ohri janë Ilir’ (VIDEO)

   

Ish kryeministri i Maqedonisë Lubço Georgievski në një intervistë për Kanal 5 i zbulon gjitha pjesët e Maqedonisë se cilëve shtete të lashta u takojnë dhe kan qenë, ai për Shkupin me rethinë thotë se është dhe ka qenë qytet Dardan.

Ai poashtu thotë se edhe 1000 vite Shkupi është qytet Dardan. Për më shumë ndiqeni videon intervistën e Lubçe Georgievskit.

Video:

About admin

x

Check Also

Profesori amerikan: Dialogu me qëllim primar krijimin e Asociacionin vetëm sa i përkeqëson gjërat

Prof. David B. Kanin Lajmi i mirë për të ashtuquajturin dialog të ...