Home / Të ndryshme / Druri i manit

Druri i manit

eshte peme profetike te ne shqiptaret,
nga kohe e Dodones e ketej.Profecite e tij jane lexuar e kuptuar nga dritherrimat e murmurrimat e lehta apo te hovuara te gjetheve zakonisht nga grate plaka.Gjyshet tona ne Tetove,qe nga gjethet e manit nxirrnin mendafshin me te mire se ai I Hindise, qe kerkohej ne panairin e mendafshit ne Selanik ,dinin te lexonin murmurimat dhe dritherimat e gjetheve te manit dhe kuptonin profecite kolektive qe parathoshin ato per njerezine tone shqiptare..
Nje gjyshe me mote shume e nje shoku tim I kish thene te me thote qe ta di me mire se ata qe lexojne horoskope politike, se kete jave dhe gjer ne vjeshte te pare gjethet e manave po murmurisin e do murmurisin mbare per njerezine tone,kurse fallet e fallxhores se qeverise se Zaevit dhe horoskopet politike te atyre zonjave ne TV te Shqiperise dhe ketu do dalin te gabuara..!

About admin

x

Check Also

Profesori amerikan: Dialogu me qëllim primar krijimin e Asociacionin vetëm sa i përkeqëson gjërat

Prof. David B. Kanin Lajmi i mirë për të ashtuquajturin dialog të ...