Home / Opinion / Lufta jonë ka qenë e drejtë…!

Lufta jonë ka qenë e drejtë…!

Nezir H Kraki
POR, duhet edhe të pranohet fakti se çoroditja e disa trimave pas luftës i ka shkaktu dëm tragjik Kosovës dhe e ka deviju qellimin e vet luftës për liri e shtet. Edhe më zi, krahas këtyre ish-trimave janë fuqizu edhe shumë mercenarë e sekserë që kurrë pushkë as luftë me sy s’kanë pa.
Madje sot, falë tyre, këtyre trimave dmth, edhe ish bashkpunëtorët e zellshem të regjimit serb (apo pasardhesit e tyre) janë rehabilitu e fuqizu, dikush diplomat, dikush analist, dikush profesor, dikush deputet…
Kështuqë, kushdo që akuzohet për çoroditë e pasluftës, hairin ia paftë dhe drejtësia fitoftë!
…..
Imazhi mund të përmbajë: 1 person, mjekër dhe Zmadho

About admin

x

Check Also

Profesori amerikan: Dialogu me qëllim primar krijimin e Asociacionin vetëm sa i përkeqëson gjërat

Prof. David B. Kanin Lajmi i mirë për të ashtuquajturin dialog të ...