Home / Opinion / KOMANDANTE VETË PO IA HUMBIN VLERËN UÇK.

KOMANDANTE VETË PO IA HUMBIN VLERËN UÇK.

 Shkruan; Prof Binak Maxharraj
Dritan Goxhaj,oficer lufte në UÇK thotë:
“Komandantët e UÇK e humben aurolën qe patën gjatë luftës,ata e privatizuan luftën.
Në këtë privatizim të luftës ata arrijtën të shkaterrojnë Kosovën,ta damkosin luftën por edhe reputacionin e UÇK-së”
Pra,unë do te shtoja se mu këta komandant ia shkaterruan vleren UÇK,qe gjithë pas luftës u morën me keqpërdorime vjedhje dhe plaqëkitje të pronës së popullit.E zapun shtetin ne te gjitha segmentet e tij.
Kurse Xhems Rubin,diplomat karijere dhe funksionar ne Departamentin e shtetit,ish-ndihmës sekterar amerikan i shtetitte ne vitin 2015 i vrejti këto devijime te komandnatëve të UÇK,dhe ne te këthyer për në Amerikë ua la një porosi këtyre komandanteve:
“Terhiquni nga pushteti sa ju ka mbetë edhe pak lavdi e luftës se pastaj do te jetë vonë”.
Por komandantet nuk e përfillën këtë këshillë te funksionarit dhe mikut nga Amerika.
Dhe tashti këta koamandant për shkak te lakmis së tyre në privatizimin e UÇK dhe thirrjën ne te vetem për përfitime personale,ata sot kanë mbetë pa nderë,pa krenarin dhe lavdin për UÇK.vlera e UÇK
Kështu këta komandat jo vetem qe ia humbën vlerën UÇK por edhe ia shkaterruan krenarin e sajë.
Prandaj , pikë se pari vlera e UÇK e cila është sublime e krijuar me gjakun e deshmorve po lekundet nga vetë vetë komandantet e sajë,ne vend se këto vlera të UÇK të mbrohen nga veta ata.
Në foto:Xhems Rubin dhe Dritan Goxhaj
Imazhi mund të përmbajë: 2 njerëz, mjekër dhe Zmadho

 

About admin

x

Check Also

Profesori amerikan: Dialogu me qëllim primar krijimin e Asociacionin vetëm sa i përkeqëson gjërat

Prof. David B. Kanin Lajmi i mirë për të ashtuquajturin dialog të ...