Home / Opinion / Nga Patrioti i internetit!

Nga Patrioti i internetit!

Se kildebilledet
Blerim R. Metaj
Qenkan tmerruar Koqevarurit nga prania e ushtrisë serbe në Kosovë! po kanë arsye të tmerrohen sepse ato forca ushtarake janë armike, por para se të tmerroheni duhet ta dini që ato forca kanë hyrë me lejen e dikujt në Kosovë. Pra me lejen e armikut të brendshem.
Ju të tmerruarit Koqevarur, a e dini që tmerrin e djeshem shqiptaret e Kosovës lindore e përjetojnë çdo ditë? A e dini që shqiptaret e Kosovës lindore i kemi lënë në meshiren e atyre forcave ushtarake serbe që Koqevarurit sot i paskan tmerruar?
Koqevarurit faqezinjë e vajtojnë vetem veten e tyre dhe kufizohen vetem brenda Koqevarizmit të tyre thua nuk paska shqiptar të rëndësishem që duhet të na interesojnë neve jashtë Kosovës!
O ju Koqe-faqezinjet jugosllav, edhe Shqiptaret e Kosovës lindore janë vëllezërit tanë që duhet të na interesojnë. Është turp të vetkënaqemi me një pavarësi gjysmake ku nuk përfshihen edhe shqiptaret e Kosovës lindore.
Armikun e largojmë së bashku por kurrë nuk do ta hjekum qafe si të ndarë. Atë kufij ku e paskan shkelur ushtria serbe dje/sot është kufi Shqiptaro-Shqiptar! Kufiri me Serbinë fashiste na ndanë lartë mbi malet e Medvegjës!

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...