Home / Opinion / ISHIN KËTO BISEDA PROTOKOLARE,APO PRIVATE DHE TEPËR TË NGUSHTA,MIQËSORE…!

ISHIN KËTO BISEDA PROTOKOLARE,APO PRIVATE DHE TEPËR TË NGUSHTA,MIQËSORE…!

Këto foto flasin më shumë sesa qindra fjali!
Njeriu i shtron vetes pyetje të pashmangshme?
A ka ekzistue ndonjëherë konflikt në mes shqiptarëve dhe serbëve?
Gjatë viteve të luftës në Kosovë,Ivica Daçiq ishte portparol i Sllobodan Millosheviqit.
Aleksander Vuçiq ishte ministër i informacionit dhe i propagandës së Qeverisë serbe!
Zoti Thaçi ishte Drejtor i Drejtorisë politike të UÇK-së !
DAÇIQ DHE VUÇIQ,MBRONIN DHE PËRKRAHNIN GJENOCIDIN SERB NË KOSOVË!
ENDE SHTETI SERB NUK KA KËRKUE FALJE PËR MASAKRAT,DHUNIMET DHE SHKATËRRIMET NË KOSOVË…!
ENDE NË PREAMBULËN E KUSHTETUTËS SERBE,KOSOVA FIGURON SI PJESË PËRBËRËSE E SERBISË!
Atëherë,si është e mundur që zoti Thaçi të bisedoi me kaq ngrohtësi me kriminelët kryesor dhe përgjegjës për krimet e Serbisë në Kosovë gjatë viteve 1998/1999…,!

About admin

x

Check Also

Profesori amerikan: Dialogu me qëllim primar krijimin e Asociacionin vetëm sa i përkeqëson gjërat

Prof. David B. Kanin Lajmi i mirë për të ashtuquajturin dialog të ...