Home / Lajme / “Isa Mustafa & Arben Gashi Kur Isa Mustafa në formë paushalli paguante vëllain e Arben Gashit 4 mijë e 600 marka nga Fondi i 3%”

“Isa Mustafa & Arben Gashi Kur Isa Mustafa në formë paushalli paguante vëllain e Arben Gashit 4 mijë e 600 marka nga Fondi i 3%”

Se kildebilledet
Se kildebilledet
LDK-ja…
“Isa Mustafa & Arben Gashi
Kur Isa Mustafa në formë paushalli paguante vëllain e Arben Gashit 4 mijë e 600 marka nga Fondi i 3%”
Imazhi mund të përmbajë: tekst

About admin

x

Check Also

INTERVISTË ME ADEM DEMAÇI, NJERIU I PARË POLITIK I UÇK-së KA QENË E DOMOSDOSHME TË KOMBINOHET FORCA DHE POLITIKA

Sejdi Gega *E shtuar nga unë (Sejdi Gega): Me 12 gusht 1998, ...