Home / Lajme / Asnje arme me te fuqishme Serbia dhe Greqia nuk kane pasur kunder neve Shqipetareve sesa perdorimin e islamizmit, permes hoxhallareve te saj serb, rus, bullgar!

Asnje arme me te fuqishme Serbia dhe Greqia nuk kane pasur kunder neve Shqipetareve sesa perdorimin e islamizmit, permes hoxhallareve te saj serb, rus, bullgar!

Programet gjenocidale te bera kunder neve nga kisha ortodokse serbe, greke dhe ruse, te cilat qeverite shovene i zbatuan, permes hoxhallareve te tille!
As dikur, kur s’kishim shtete, e per fat te keq as sot kur kemi dy shtete, nuk jemi ne gjendje sepse skemi zyrtare te duhur, qe ta mbrojne Kombin dhe Atdheun tone!
Imazhi mund të përmbajë: 3 njerëz, njerëz që qëndrojnë dhe tekst

About admin

x

Check Also

INTERVISTË ME ADEM DEMAÇI, NJERIU I PARË POLITIK I UÇK-së KA QENË E DOMOSDOSHME TË KOMBINOHET FORCA DHE POLITIKA

Sejdi Gega *E shtuar nga unë (Sejdi Gega): Me 12 gusht 1998, ...