Home / Të ndryshme / Intervista e inxhinierit Emin Musliu/Si u ndërtuan hidrocentralet e Shqipërisë! Kush i financoi dhe si u siguruan makineritë e mëdha nga Anglia?

Intervista e inxhinierit Emin Musliu/Si u ndërtuan hidrocentralet e Shqipërisë! Kush i financoi dhe si u siguruan makineritë e mëdha nga Anglia?

About admin

x

Check Also

INTERVISTË ME ADEM DEMAÇI, NJERIU I PARË POLITIK I UÇK-së KA QENË E DOMOSDOSHME TË KOMBINOHET FORCA DHE POLITIKA

Sejdi Gega *E shtuar nga unë (Sejdi Gega): Me 12 gusht 1998, ...