Home / Lajme /

Vëmendje :
Gjyqtari i gjykatës kushtetuese të republikës së kosovës, Radomir Leban i denuar me 6 vite burg !
Është i dënuar si pjesë e një grupi kriminal për vepra penale krim i organizuar dhe kontrabandë.
Radomir Leban ndodhet në listën e kërkuesit nga INTERPOL , por kjo nuk e ka penguar presidentin hashim thaçi t,’ia jepë zyrtarisht mandatin e anëtarit të kushtetueses…!
Qytetar të nderuar të republikës së kosovës!
A duhet konsideruar valid vendimin e gjykatës kushtetuese të republikës së kosovës, kur në këtë gjykatë bënë pjesë edhe gjykatësi serb radomir leban i kërkuar nga INTERPOL ?
Vota e Radomir Leban, vendos se kush do ta qeveris popullin e kosovës.. !
A është vallë gjykata kushtetuese e republikës së kosovës, shoqatë humanitare, me i rehabilitu dhe punësuar kriminelët serbë…?!
Imazhi mund të përmbajë: 1 person, Zmadho
 

 

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...