Home / Histori / DALMATIA ET ALBANIA – Për ata që kanë mendim ndryshe

DALMATIA ET ALBANIA – Për ata që kanë mendim ndryshe

Monedhë Ilire

Për të gjithë ata që kanë mendim ndryshe, po ju publikojmë një monedhë e cila tregon qartë lidhjen e fortë mes dy vendeve që dikurë ishim një.
Dalmacia (Kroacia) dhe Shqiptaria janë të një rrace ILIRE.

Dalmatia et Albania

MEDIA INDEPENDENT

About admin

x

Check Also

Profesori amerikan: Dialogu me qëllim primar krijimin e Asociacionin vetëm sa i përkeqëson gjërat

Prof. David B. Kanin Lajmi i mirë për të ashtuquajturin dialog të ...