Home / Opinion / Baton Haxhi Ziu le t’ua fal serbeve familjen e vet, gruan, fëmijët, vajzën, nënën e gjithë farefisin e tij femra!

Baton Haxhi Ziu le t’ua fal serbeve familjen e vet, gruan, fëmijët, vajzën, nënën e gjithë farefisin e tij femra!

Nëse Baton Haxhiu kërkon që shqiptarët t’ia falin Serbisë të gjitha krimet e bëra atëhere lirisht mund të themi se ky është armiku më i madh i shqiptarëve. Do bëhemi pak pervez, po nëse do falje atëhere s’ka problem Baton Haxhi Ziu le t’ua fal serbeve familjen e vet, gruan, fëmijët, vajzën, nënën e gjithë farefisin e tij femra.

O Baton Haxhi Ziu a fare s’të vjen turp të jetosh mbi tokë për shkak se je bërë personi më i urryer për shqiptarët e Kosovës, aq i urryer sa që je bërë shumë më i keq se Millosheviqi.

Populli i Kosovës shpëtoi prej Millosheviqit , e kurrsesi nga Baton Haxhi Stanishiqi. Po dhe pamja e tij fizike më shumë përshtatet me Stanishiqin, Millosheviqin, Daçiqin e Vuçiqin, sesa me Rugovën, Kurtin, Ramushin e Adem Jasharin.

Është bërë kanceri i politikës shqiptare dhe shumë i dëmshëm për politikën kosovare, më i dëmshëm se vet elita politike serbe.

Sulejman Mehazi

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...