Home / Të ndryshme / Ish-zyrtari i UNMIK-ut thumbon rëndë Isa Mustafën

Ish-zyrtari i UNMIK-ut thumbon rëndë Isa Mustafën

Ish-zyrtari i UNMIK-ut në Kosovë, Andrea Capussela, ka thumbuar rënd Isa Mustafën me anë të një shkrimi ku e ka pyetur se si ka mundësi : pas negociatave tremujore për një qeveri koalicioni, ju e rrëzuat atë;  e bëtë këtë gjatë krizës më të rëndë të Evropës që nga Lufta e Dytë Botërore.

Capussela ka vazhduar duke thënë se për ta rrezuar partnerin tuaj  ju u lidhët me politikanët më të këqij të Kosovës, të cilët shpesh ju tradhtuan.

Në fund Capussela ka kujtuar takimin e tij me Isa Mustafën në 2010 dhe se si ky i fundit i kishte lënë përshypjen e një politikani racional.

Shkrimin e tij ish-zyrtari i UNMIK-ut e përmbyll me një pyetje drejtuar Isës; Pse po e bëni këtë?

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...