Home / Të ndryshme / Godet Sekretari organizativ i Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Zvicër, Beqir Beqa!

Godet Sekretari organizativ i Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Zvicër, Beqir Beqa!

Fotografia e Blerim R. Metaj

 Beqir Beqa.

Godet Sekretari organizativ i Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Zvicër, Beqir Beqa!

I nderuari Halil Selimi,
Më së shumti më shqetëson kur Juve, shumë nga miqtë e mi, duke përfshi edhe Bajrush Xhemajlin, që ende ju shoh në PDK, duke i shkuar pas një strukture udhëheqëse që i thot vetës e djathtë, ndërsa në praktikë ja bashkangjet edhe korrupcionin dhe hajninë. Thot jam e djathtë, ndërsa shumica e anëtarëve të saj janë nga shtresat e rritura dhe brumosura nga programi i Lëvizjes çlirimtare dhe të majtë, Thonë jemi të djathtë, ndërsa një pjesë e anëtarëve të saj janë nga luftëtarët e lirisë dhe bijve të tyre që gjithënjë në bindjet e tyre kanë pasur drejtësinë sociale.
Shumica e tyre do të gjenden të dëshpruar kur të binden se po shkojnë pas dikujt që ka humbur rrugën.
Çka pritni, largohuni, dilni dhe zini vendin tuaj aty ku e keni, në LVV, tek Albin Kurti!
Albin Kurti, po kërkon drejtësi sociale. A jeni edhe Ju për te ?
Albin Kurti po kërkon, luftë kundër korrupsioit, hajnisë dhe mafisë. A jeni edhe Ju për këto ?
Albin Kurti po kërkon zhvillim dhe progres. A jeni edhe Ju për këto ?
Albin Kurti po afirmon, mbështet idetë e rilindasve, për bashkim kombëtar. A jeni edhe Ju për to ?
Unë besoj që po. Prandaj mos rrini në vend të huaj.
Edhe si pushtetar Albin Kurti, nuk është dhe nuk do të jetë si të tjerët. Nuk do të dëshprohemi.
Në fund, drejtimi i Kosovës nga Albin Kurti dhe programi që ai përfaqëson, tani është bërë një proces i ri shoqëror dialektik i paevitueshëm. Nuk mundet askush ta ndal edhe po të përpiqet. Shoqëria ec para !

Fotografia e Enver Hoxha

 

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...