Albin Kurti, 43, newly elected prime minister of Kosovo waves after new government was elected in capital Pristina on Monday, Feb. 3, 2020. Kosovo’s parliament convened on Monday to vote in a new prime minister after four months of talks between the country’s two main parties. (AP Photo/Visar Kryeziu)

Emisioni Debat Plus në RTV Dukagjini ka thyer rekordin e shikueshmërisë online në emisionin e së premtës ku ishte i ftuar kryeministri i Kosovës në detyrë Albin Kurti.

Gjatë transmetimit drejtpërdrejt në Facebook, emisioni ka arritur shifrën e 110.600 shikuesve  në kohë reale.

Interesimi i publikut për të debatin me Kryeministrin Kurti, dhe opinionin e tij për temat kryesore në Kosovë ka qenë i jashtëzakonshëm.

Fotografia e Kryeministeri Jone Kosova