Home / Lajme / Fitore Pacolli e ka thënë një realitet të hidhur!

Fitore Pacolli e ka thënë një realitet të hidhur!

Kur në Kosovë vdesin çdo ditë qytetar sepse nuk kanë mundesi të sherohen jashtë vendit, dhe politikanët sherohen jashtë vendit familjarisht, kjo në fakt është turpi i botës! kjo është pabarazia dhe padrejtësia me e madhe që i bëhet qytetarit të Kosovës.

Familja Rugova i merr nga shteti çdo vit nga 70.000 €, ka pastrues dhe shofer me veturë të shtetit. Familja e Vokrrit poashtu kanë pagë mujore nga shteti, veturë dhe shofer privat!

A nuk është turp që çdo ditë vdesin qytetarë të Kosovës sepse nuk kanë mundesi të sherohen jashtë vendit, kurse Isa Mustafa, Xhavit Haliti, Bardhyli e hamami sherohen me pare të shtetit?

A nuk është turp në emer të lavdisë me qenë i priviligjuar, kurse vegjelia (populli) me vuajt për gjërat me elementare?

Cili na qenka ai turp që e paska thënë Fitore Pacolli?

Me gjithë respektin për Nënën e Dëshmorit, Shkelzen Haradinaj, por Fitore Pacolli e paska thënë një të vërtetë të hidhur.

Kur është kujdesur shteti për Nënat e Dëshmorëve tjerë? apo janë të lavdishme vetem ato Nëna, që janë edhe Nëna të politikaneve pushtetar?

Fitore Pacolli kritikon Behgjet Pacollin - 20.11.2018 - Klan ...

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...