Home / Opinion / 20 vjet hajni e kerkojn për 50 ditë llogari!

20 vjet hajni e kerkojn për 50 ditë llogari!

Fotografia e Drugzani Amir

 

 

Shkruar: Bekim Daki

20 Viteve – Korrupcion
20 Viteve – Krim të organizuar
20 Viteve – Vrasje te tmerrshme
20 Viteve – Dhunë ndaj Qytetarëve
20 Viteve – Shantazhime te ndryshme
20 Viteve – Nepotizëm
20 Viteve – Shkejle e Fjalës së Lirë
20 Viteve – Veriu i Kosoves me Sërbi
20 Viteve – Pazare me Tokat e Kosovës
20 Viteve – Shkolla pa Nivel Arsimor
20 Viteve – Gjykata te Korruptuara
20 Viteve – Vjedhje e Shtetit
20 Viteve – Dosje te humbura
20 Viteve – Asnje Zbardhje e Vrasjeve te Pasluftes
20 Viteve – Festa të Ditës së Pavarsisë edhe prap JO Shtet
20 Viteve – Politikan me Shkolla te Mesme mos të them edhe me Fillore
20 Viteve – Doktora me Diploma te blera
20 Viteve – Mbi 2000 te Pagjetur nga Lufta
20 Viteve – Asnjë Arritje për Viktimat e pasluftes
20 Viteve – Asnjë Arritje per Gratë e dhunuara gjatë Luftës
20 Viteve – Asnjë Fabrikë e hapur
20 Viteve – Salla të Darsmave me shumicë
20 Viteve – Casino dhe Haraq
20 Viteve – Kontrabandë
20 Viteve – Asfallt jo cilsor
20 Viteve – Ekonomi e shkatrruar
20 Viteve – Prodhimet vendore nuk blehen
20 Viteve – Vetvrasje per shkaqe Ekonomike
20 Viteve – Dialog pa Marrëveshje
20 Viteve – Premtime te zbrazëta
20 Viteve – Parti te papërgjegjshme
20 Viteve – Media te korruptuara
20 Viteve – Luxus me para te Popullit
20 Viteve – Ma shumë Komandata se ish-Ushtar të UÇK-s
20 Viteve – Ma shumë Veteran se sa ish-Ushtar të UÇK-s
20 Viteve – Jo Zbardhje e Fondit Vendlindja Thërret???
20 Viteve – Jo Zbardhje e 3 % të Diaspores???
20 Viteve – Invalidët e luftes pa Pensione
20 Viteve – Pa Sigurime Shëndetsore
20 Viteve – Spitalet pa Kushte
20 Viteve – Shkollat pa Nxemje
20 Viteve – Pompa te Benzines me bollëk
20 Viteve – Plot Agjentë të Dyfishte
20 Viteve – Plot Agjentë Dezertorë
20 Viteve – Diplomaci zhgënjyese
20 Viteve – Ska Viza
20 Viteve – Villa Luksoze ne KS dhe jashtë Shtetit
20 Viteve – Kamariera me Fakultete
20 Viteve – Uzurpim i Pronave
20 Viteve – Ndërtime pa Leje
20 Viteve – Restaurante me prapavija Politike
20 Viteve – Biznese me prapavija Politike
20 Viteve – Sektori Privat pa asnje Sigurim
Etj…
Nuk jam me asnjë Parti Politike por…
…Si kane te drejtë Morale dhe Njerzore që për 50 Ditë Qeveri me i kerku Përgjegjje për disa Pika që i përmenda kur këta për 20 vjet i kan Shkel në mënyren ma ç‘Njerzore…Si për Shembull: Mitrovicen Veriore….MARREeeeeeee!!!

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...