Home / Lajme / Profesori kumanovar nga mërgimi: 32 bij dhe bija të Kosovës, mbrëmë ia zbardhën fytyrën kombit!

Profesori kumanovar nga mërgimi: 32 bij dhe bija të Kosovës, mbrëmë ia zbardhën fytyrën kombit!

Xhafer Ymeri, Kumanovë-Basel
Ju, 32 të zgjedhurat dhe të zgjedhurit në Kuvendin e Republikës së Kosovës gjatë tërë ditës së kobshme dhe të turpshme të 25.marsit që nga mëngjesi e deri në orët e vonshme të natës, me fjalimet tuaja të dëshmuara, të mençura, të guximshme dhe të njerëzishme dolët fitues duke ia lajtur borxhin zgjedhësve tuaj. Ju fituat dhe për këte jam mëse i bindur se po ata zgjedhës dhe qytetarë të nderuar në zgjedhjet e arshshme kurëdo që të ndodhin do të ju shpërblejnë dhe përkrahin duke ua dhuruar edhe 32 kuvendare dhe kuvendarë si ju e pse jo ndoshta edhe më të guximshme dhe më të guximshëm! Kryelartë dhe ballëçelë! Bija dhe bij të këtillë i duhen sot Kosovës dhe gjithë Shqiptarisë!!!

About admin

x

Check Also

Befason Florian Marku: Truprojat e McGregor janë shqiptarë

May 21, 2020 “Luftëtari” shqiptar që garon në kategorinë MMA (Artet Marciale ...