Home / Lajme / NUK VENDOSET I GJITHË NJERËZIMI NË IZOLIM TOTAL PA NJË ARSYE MADHORE

NUK VENDOSET I GJITHË NJERËZIMI NË IZOLIM TOTAL PA NJË ARSYE MADHORE

Abdulla Mehmeti

Për kujdes maksimal nga të gjithë ne!

 

Me shpalljen e pandemisë nga koronavirusi në nivel botëror, çështja nuk mund të jetë kaq e thjeshtë siç u paraqitet qytetarëve të botës.

1. Ende nuk është e qartë, nëse vërtet bëhet fjalë për paraqitjen dhe përhapjen e pakontrolluar të ndonjë virusi të panjohur deri më sot nga shkenca e mjekësisë;

2. Për ndonjë goditje të planetit nga jashtë, meteorë të djegur me materie kimike të panjohura për shkencën deri më sot;

3. Për shkuarjen gabim të ndonjë eksperimenti me gjenet njerëzore;

4. Për daljen jashtë kontrollit të virusit nga ndonjë laborator biogjenetik dhe bioinxhinierik, për prodhimin e armëve biologjike;

5. Për luftë speciale mes fuqive të mëdha botërore për interesat e tyre gjeostrategjike dhe dominim, etj.

Si gjithmonë, njerëzimi nuk e merr vesh asnjëherë të vërtetën edhe kur kërcënohet nga vdekja dhe zhdukja e racës njerëzore.

(18.III.2020)

About admin

x

Check Also

Agim Kasapolli ekskluzivisht për MekuliPress: “Nuk e pranoi Hashim Thaçin si president të vendit tim – Kam përcjellë 8 olimpiada me mbi 1600 komentime nga ngjarjet më të mëdha sportive botërore – Në 2005 më larguan nga RTK, me arsyetimin se nuk jam gazetar i aftë për ta kryer punën!”

April 4, 2020 Në një intervistë ekskluzive për “MekuliPress”, gazetari i sportit, ...