Home / 2020 / marts

Monthly Archives: marts 2020

                                                              Letër mbështetëse për Qeverinë Kurti nga intelektualë e akademikë ...

Read More »

Luani i plagosur!

Shkruan: Avdi Ibrahimi Katër gjuetarët shtinë njëherësh me armë gjuetie dhe plagosën luanin, ashtu i plagosur arriti të tërhiqet në thellësi të pyellit të dendur për t’i shëruar plagët e marrura, dhelparaku bishtëdredhur ju afrua duke e përqeshur dhe poshtëruar ...

Read More »

Për herë të parë hapet konkurs për ambasadorë/ Për herë të parë që nga themelimi i MPJ-së, sot është shpallur konkursi i brendshëm ku diplomatët tanë mund të kandidojnë për t’u dërguar në njërën nga misionet diplomatike

 31-03 2020 Shefi i kabinetit të ministrit të Jashtëm dhe Diasporës, Kreshnik Ahmeti ka deklaruar se kjo ministri ka shpallur konkursin e brendshëm për t’u zgjedhur diplomat në ndonjërën prej misioneve diplomatike të Kosovës. Ahmeti tha se ky lloj i ...

Read More »

Anekdota për gjendjen aktuale në Kosovë

Beqir Elshani 1. LAJM I VITIT – Cili lajm i vitit ju ka mërzitur më së shumti? – e pyeti gazetari kryeredaktorin e faqes popullore albaniapress. – Dihet, lajmi për liberalizimin e vizave ka qenë mizë kali për Kosovën, pasi ...

Read More »