Home / Të ndryshme / NË VEND TË FJALËS SË HUAJ ALFABET TA PËRDORIM FJALËN SHQIPE ABËCË – ABËCËJA E GJUHËS SHQIPE

NË VEND TË FJALËS SË HUAJ ALFABET TA PËRDORIM FJALËN SHQIPE ABËCË – ABËCËJA E GJUHËS SHQIPE

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.
Fjala Abëcë vjen prej gjuhës shqipe, sipas radhitjes së shkronjave të para të Abëcësë së gjuhës shqipe: A, B, C…

Shqiptarët kudo që janë duhet të përdorin fjalë shqipe në vend të fjalëve të huaja, nga cilado gjuhë qofshin ato. Kështu ruhet, mbrohet, pasurohet dhe zhvillohet gjuha jonë amtare, njësia themelore e identitetit tonë kombëtar.

Fol dhe shkruaj shqip!

(22.XI.2019)

About admin

x

Check Also

Kurti: Do të kemi shumicën në Kuvend pa koalicion, me Serbinë hapim kapitull të ri!

22- 02/2021 Albin Kurti Kryeministër Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, u ...