Home / 2019 / oktober

Monthly Archives: oktober 2019

NDRYSHIMET E MËDHA NUK VIJNË ME PJATA FLUTURUESE

Abdulla Mehmeti Ne shqiptarët jemi popull tepër euforikë dhe rrëmbehemi lehtë pas fitoreve të vogla. Në mungesë të rezultateve të mëdha ngushëllohemi edhe me rezultate të vogla. Fitoren e opozitës në zgjedhjet e fundit parlamentare në Kosovës, të udhëhequr nga ...

Read More »

Mexhuani:Qasje Historike

Nga:  Ragip Mexhuani Enver Hoxha kritikohet vetëm pse ka qenë burri më i madh i kombit Enver Hoxha kritikohet vetëm se nuk guxo të lavdërohet nga perëndimi. E. Hoxha e kishte kritikuar perëndimin për copëtimin e Shqipërisë sdm. në Berlin ...

Read More »