Home / Lajme / KURRË MOS U DORRËZO

KURRË MOS U DORRËZO

Fotografia e Shpëtim Pollozhani
Shpëtim Pollozhani

Në rast se lufton për të drejta kolektive, mundet edhe ti humbësh disa beteja, por në kundershtim nga ata që nuk luftojnë, ti gjithnjë je ngadhnjimtar. Të fortët luftojnë, të dobëtit durojnë.
Në ballë të një proteste e shihni njeriun më të lumtur dhe më të pasur në botë. E shihni një njeri të lirë si një yll në qiell.

About admin

x

Check Also

Xhemil Zeqiri, veprimtar heroik i çështjes kombëtare shqiptare

/ Nga Arkivi i diplomcis.dk/ Epoka e Re, 24.01.2004 Prishtinë, janar – ...