Home / Lajme / Nga aktiviteti i Lëvizjes Vetvendosje!

Nga aktiviteti i Lëvizjes Vetvendosje!

Fotografia e Shemsi Syla
Fotografia e Shemsi Syla
Fotografia e Shemsi Syla
Fotografia e Shemsi Syla
Fotografia e Shemsi Syla
Shemsi Syla

Mbështjetje e jashtëzakonshme nga çdo skaj i Kosovës!
Mbledhje të tilla për të mirën e vendit, s’kanë si të nisin më mirë sesa nën praninë e portretit të heroit tonë kombëtar Gjergj Kastriotit Skenderbeut, atë të Rexhep Malës, Kadri Zekës, Jusuf e Bardhosh Gërvallës, Nuhi Berishës e Zija Shemsiut. Nga ky vend doli edhe shkëndija e parë e Flakës së Janarit, duke u përhapur tutje në të gjithë Kosovën. Atë emocion dhe ndjenjë ma dha edhe takimi i mbrëmshëm në këtë vend të shenjtë.
Bresalci, ashtu siç s’ka hezituar ta nisë e ta përkrahë çdo proces në të mirë të kombit e vendit, po e vazhdon më shumë se kurrë përkrahjen e madhe për Levizjen Vetëvendosje! Bashkë me kandidatët e tjerë nga radhët e Vetëvendosjes, biseduam për hapat, zhvillimet dhe pikat kyçe deri në arritjen e realizimit të alternativës sonë.
Valës së aktivitetit e përkrahjes iu bashkangjit edhe Malësia e Kishnapoles, Gadishit, Sllakovcit të Epërm dhe Sllakovcit të Poshtëm, për ta bërë kështu edhe më të fuqishme rrugën drejt fitores së madhe!

About admin

x

Check Also

Kurti: Prioriteti ynë është lufta kundër krimit dhe zhvillimi i ekonomisë

Në një intervistë me DW, Albin Kurti, kandidati kryesor i Lëvizjes Vetëvendosje! ...