Home / 2019 / juli

Monthly Archives: juli 2019

Flet Albin Kurti në Tetovë!

Albin Kurti ·  Në qiell thonë se ka qenë një qytet, kur ka rënë në tokë, Malet e Sharrit i kanë ndarë e i kanë bërë dy qytete: Prizrenin dhe Tetovën. Të dashur qytetarë, Mirë se ju gjej këtu në ...

Read More »