Home / Të ndryshme / NË DASMËN E STEVOS!

NË DASMËN E STEVOS!

Fotografia e Medai Shaholli
Medai Shaholli

 

qyfyre bulevardi

Për inagurimin e Stevos president të ”dërzhavës” Ali Qameti, nuk vonoi shumë por ka blerë me këtë rast dy gica për ”dasmën e madhe” të Pendarovskit si peshqesh për të.

Në dasmën e ingaurimit të presidentit të vendit, janë ftuar deputetë dhe politikanë nga të gjitha forcat politike.

Ahengu me këtë rast është parashikuar të zgjasë 24 orë, ku të pranishmit do qerasen me mish gici dhe dose, me raki shtëpie dhe verë të kuqe.
Në këtë zijafet të madh presidencial përveç kryeintegristit Ali Qameti, do të marrin pjesë kryeparlamentar Talati, kali i Shemës Zllatani dhe shumë liderë të tjerë.

Ndërsa shqiptarët atdhetarë me këtë rast kanë një urim të veçantë për të ftuarit shqipfolës të këtij ahengu të ”dërzhavës” NMK,
që thotë :
Ju ngectë në fyt gici i pjekur me gjithë eshtra!

About admin

x

Check Also

Avni Dehari, ‘feniksi shqiptar’, flet për MekuliPress: “Vendi i parë, pa një dallim të madh nga i dyti, do t’i ngjante fitores së Pirros me dëme të mëdha për Kosovën. Fitorja e madhe që po vie është garantuese e mosminimit si në të kaluarën e themeleve të qeverisë së re, që do të dalë si vullnet i popullit.”

January 20, 2021 Është ky Avni Dehari, humanisti, poeti, kritiku, këshilltari dhe ...