Home / Lajme / Shpend Tradhtari

Shpend Tradhtari

Në Sheshin Adem Jashari nuk ka çfar kerkon simboli i Vllaznim-Bashkimit!
Aty e ka vendin Busti i Adem Jasharit e jo Simboli i Vllaznim-Bashkimit (themeli i Serbisë)! Të dyjat nuk shkojn bashkë o kokë tuli!

Adem Jashari u flijua me tërë familje shkaku që Vllaznim-Bashkimi i solli Shqiptarëve nenshtrim, poshtrim dhe ua suprimoj Autonomin! Tash del ti dhe e Renovon atë Simbol që ta ka mohu çdo gjë Shqipe dhe është munduar me të Sllavizu!

Vllaznim-Bashkimi si ide antishqiptare duhët të zhdukët me temel! E qebesa bashkë me të edhe jugonostalgjikët si ju!

E di pse ty nuk të prishet tymi nga ai Simbol antishqiptar, sepse ti ia ke pa “hajrin” Jugosllavis dhe je shkolluar në Unverzitet Amerikan, kur Shqiptarët digjeshin e flakërohëshin nga ata që ta mundësuan ty atë shkollim!

Fotografia e Blerim Metaj
Fotografia e Blerim Metaj
Fotografia e Blerim Metaj

About admin

x

Check Also

 TVM2: Të nderuar teleshikues mirëmbrëma! Këtë sezonë të ri të  emisionit “Open” e fillojmë me një protagonist shumë të veçantë, z. Xhemil Zeqiri i cili çështjen kombëtare e sheh si një strumbullar të vetëm që vetëm duke thënë të vërtetën edhe atëherë kur dhemb shumë dhe shton dhembjen e plagës, mund të zgjidhet çështja shqiptare.

Emisioni “Open” TVM2: Z. Xhemil, mirëmbrëma dhe  mirë se na erdhët në ...