Home / 2018 / juli

Monthly Archives: juli 2018

(kushtuar Adem Demaçit)

  duke përkrahur sfidën më të re akuzë gurit të kufirit në shitoren më të afërt të luleve bleva trëndafila të kuq me dorën e mendjes i vendosa në majën e lartë të Pashtrikut tashti trëndafilat flasin shqip anembanë Arbërisë ...

Read More »

Një idealist i përvuajtur pa peng në shpirt

   29 Korrik, 2018 Ndoshta ka qenë vlerësim i gabuar i Adem Demaçit që ndenji jashtë subjekteve politike. Ndoshta pse autoriteti i tij duhej të ishte  mbi të gjithë, dhe mëtonte atë pozicion që e meritonte në shoqërinë shqiptare, jashtë ...

Read More »

FORTIFIKIMI DHE BUNKERËT E SHQIPËRISË

  z.Dilaver, në shkrimin e datës 23 korrik, në “Dita” ju keni folur kryesishtë për armatimin dhe teknikën luftarake që ka pas udhtria shqiptare në periudhën e Luftës së Ftohtë, por nga komentet e ndryshme që janë shkruar për atë ...

Read More »