Home / 2018 / juni

Monthly Archives: juni 2018

Lexuar në datlindjën e Mr, Ukshin Hotit!

UÇK

Halil Kuliqi Krushë e madhe,17.6.2018 Të ndëruar pjesëmarrës, Të flasish për Mr.Ukshin hotin,do të thotë të flasish për një botë të pafund mendimësh dhe shpjegimësh,apo është e pa mundur të dihet,të kuptohet Ukshini,nga mendjet tona të vogla,apo çka ka dshtë ...

Read More »

Kush provokoi në ndeshjen Serbi-Zvicër?

Bardhyl Mahmuti 23 Qershor 2018 REAGIM Kush provokoi në ndeshjen Serbi-Zvicër? Nëse u hidhet një sy medieve serbe, shihet qartë se humbjen nga ekipi i Zvicrës në këtë Botëror e kanë përjetuar shumë më rëndë, për arsye se dy shënuesit ...

Read More »