Home / 2018 / maj

Monthly Archives: maj 2018

NJË DITË ME PSD-në E SHPEND KAQUSHES

Për të kuptuar Motivin që i shtyejti disa ish antar të LVV të ju bashkohen Kaqushes dhe PSD-së, vendosa vetëm për një ditë të bëhëm pjesë e kesaj organizate INEKZISTENTE, e cila dikur u themelua me të njejtin Motiv si ...

Read More »

Adnan Sadik Shyti (25.5.1978 – 29.5.1999)

(Shkrim i ribotuar) Dëshmorët Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, banorët e fshatit Ashlan i kanë dhënë 4 dëshmorë dhe 16 martirë. Duke qenë një pikë e lartë natyrore strategjike dhe falë gatishmërisë së trimave për të çliruar atdheun, ky ...

Read More »

Ditar: Dekë e dasmë në një ditë

Shkruan Avdi Ibrahimi (Përkujtesë: U bënë 29 vjet nga ndërrimi jetë, i më të dashurit tone babait Beqir (Selim) Ibrahimi) Ndoshta jeta do të kishte një emër tjetër, nëse nuk do të kishte gëzimin edhe dhimbjen. Nëse nuk do të ...

Read More »

EVROPA NAZI-FASHISTE ANTISHQIPTARE!

Maj 20 2018 Nese Shqiptaret nuk e kanë verejtë deri më sot që Evropa është antishqiptare atëherë neve po jetojmë në një iluzion që quhet “Vater morgana”. -Vater morgana është një Iluzion që të ndodhë në shkretirë ku je etur ...

Read More »