Home / 2017 / august

Monthly Archives: august 2017

Komunës së Prizrenit,

Të nderuar bashkë qytetar/e të Komunës së Prizrenit, Shqipron Ibrahimi, kandidat i Lëvizjes VETËVENDOSJE për asamblenë komunale në Prizren në zgjedhjet e 22 Tetorit Shqipron (AVDI) Ibrahimi, shkollën fillore e ka të kryer në Suharekë, atë të mesmën në gjimnazin e Prizrenit. ...

Read More »

Portretizim karakterësh kohore

Shkruan: Avdi Ibrahimi   Kujtesa nga veprimet intelektuale nuk më tradhtoi kurrë, kjo më bëri të mundshme njëkohësisht më dha mundësin të krahasoj aty për aty sjelljet dhe veprimet që bënin në kohë ilegaliteti në vitët e shkuara kur gjysma ...

Read More »