Home / 2017 / april

Monthly Archives: april 2017

KRYERACISTË-FASHISTË-BARBARËT SUEDEZË

Poezi Zeqir DURAKU KRYERACISTË–FASHISTË–BARBARËT SUEDEZË Kieni parasysh m i r ë, o njerëz -se, racizëm-fashizëm-barbarizmi suedez RRËNJET i paska, bash te JURISTËT e Suedisë ! …Dijeni M I R Ë o njerëz se, racizëm-fashizëm-barbarizmi suedez bazën dhe burimin i paska ...

Read More »

Z.Ivanov, shqiptarët janë Maqedonia e lashtë

March 3, 2017 Përgatiti: Valter KOXHAJ Nëse maqedonia sot është në një krizë identiteti dhe kërkonë të vërtetoj një trashëgimi historike pa marrë parasysh shqiptaret gabon. Kjo është e pamundur historikisht dhe nuk mund te bëhet nga sllavët apo edhe bullgarët, ...

Read More »

Der albanische Regierungschef Edi Rama

Tabubruch auf dem Balkan Alle Albaner in einem Land von Andreas Ernst, Skopje24.4.2017, Der albanische Regierungschef Rama bricht mit einem jahrelang respektierten Tabu. Er will eine Union aller Albaner nicht mehr ausschliessen. Eben noch als «serbischer Angsttraum» abgetan, will der ...

Read More »

Leon Trocki: Unë dëshmitari i masakrave serbe ndaj shqiptarëve në Shkup (1912) 17/04/2017 Leon Trocki: Unë, dëshmitari i masakrave serbe ndaj shqiptarëve në Shkup I njohur edhe si bashkëpunëtor në disa gazeta të rëndësishme të kësaj kohe, dhjetori i vitit ...

Read More »

KUSH KËRKON VDEKJE PËR SHQIPTARËT?

(Organizatat terroriste me frymë çetnike defilojnë hapur në Maqedoni) Abdulla Mehmeti Ngjarjet e fundit në Maqedoni dhe disa shtete të tjera ballkanike, janë të orkestruara dhe dirigjuara nga një qendër e njëjtë. Shfaqja në skenë e disa organizatave terroriste me ...

Read More »

NUK ËSHTË SHKOLLË, SHKOLLA

XHELAL ZEJNELI·12.03.2017 – në të cilën nxënësit humbin orë për shkak të mosardhjes në shkollë, të mësuesit, të arsimtarit apo të profesorit; – në të cilën zëvendësohen orët dhe bashkohen dy klasa; – në të cilën nuk e përsërit vitin ...

Read More »