Intervista – Aleksandre Lambert: Evropa e sabotoi historinë tuaj në Shekullin XIX, kur Ilirinë e quajti Ballkan

About admin

x

Check Also

Historiania shqiptare që po ‘dridhë’ sllavët dhe grekët: Ne ishim këtu, ata erdhën

07.09.2019 Intervista me historianen Elena Kocaqi: Pa Austro-Hungarinë, nuk do ishim në ...