Lajme

Intervista

Lajme

Lajme

E JOTJA ZEMËR, FOLE E SHPIRTIT TIM!

Shkruan: Isa Ferizaj Lermëni, mos ma ndalni dorën; Atdheut, n’kokë t’ia vë ...

Read More »

PAK VARGJE PËR ENVERIN

Shkruan: Ylli Meçe (P o e m ë) Kam dash shumë herët ...

Read More »

SPEKULIMI ME NJË FLAMUR PARTIAK

Shkruan: Xhevat Gjini Në gjenezë flamuri i LDK-së, siç tregonte vetë kryetari ...

Read More »

LIGJI UA MUNDËSON TË REGJISTROHEN BANORË REZIDENTË TË GJITHË PERSONAVE QË KANË SHTETËSI TË MAQEDONISË VERIORE, EDHE ATA QË NUK JANË BANORË TË KËTIJ SHTETI, NDËRSA UA MOHON KËTË TË DREJTË SHQIPTARËVE QË JANË BANORË TË LINDUR TË KËTIJ SHTETI POR NUK U JEPET SHTETËSIA!

Shkruan: Prof.Dr. Abdulla Mehmeti Politikanët, mediet dhe analistët shqiptarë, a kanë dëgjuar ...

Read More »